Hej, det är jag som är Charlotte

Jag är en positiv och empatisk hälsocoach. Som hjälper människor att göra nya medvetna val för en bättre hälsa. Jag brinner för att hjälpa andra att förändra sitt mindset.

Under 2015 var jag själv med om något som förändrade mitt liv. Jag fick en blodpropp i vänster arm. Där och då förstod jag att jag var tvungen att ta tag i min livsstil på allvar.

Att komma tillbaka var inte lätt, men det har gjort att min ryggsäck av erfarenheter har fyllts på med bred och god kunskap. Jag vidareutbildade mig till hälsocoach och läste till kostrådgivare vid Integration nutrition i New York. Vid Dalarnas högskola fördjupande jag mig i medicinsk baskurs.
boka tid
Under mina år arbetandes som socionom har jag även mött människor i olika livssituationer, vilket har gjort mig ödmjuk inför människors utmaningar. Och varje dag lär mina kunder mig något mer.

Jag vill inspirera till ett ökat välmående som ger stora fördelar för människor hälsa och välbefinnande.

Jag vill helt enkelt möjliggöra för dig att må bra.

Mina kunder säger även att jag inger hopp och visar på nya möjligheter. Att jag är trygg och är lätt att prata med. Jag är väldigt tacksam för de orden, för min stora passion här i livet är just hälsa och personlig utveckling.

Jag tror på att man lär sig snabbare när man har roligt så i våra träffar bjuder jag gärna på skratt och positivitet.
 • Jag har nu blivit coachad av Charlotte under 4 månaders tid. Jag sökte mig till henne för att jag behövde hjälp med balans och att komma vidare, varenda gång jag försökte skapa förändring i mitt liv så kändes det överväldigande och svår-navigerat. Med Charlottes hjälp har jag kunnat bryta ner helheten till mindre delar, fått en djup förståelse för vad jag verkligen vill, tycker är viktigt här och nu och vart jag är på väg. Svar som hela tiden fanns inom mig men som inte blev tillgängliga förrän jag fick ta emot Charlottes så träffsäkra speglingar och tydliga frågor, men också av att vårt arbete har gjort mig ännu mer tillgänglig för mig själv. Det stora dimmiga överväldigande har blivit litet, möjligt och fått struktur och ramar. Jag som inte alls trodde jag kunde förändra mitt liv, har insett att jag är kapabel, att jag har en oerhört stark intuition och källa till vetskap inom mig, och att jag kan lita på mig själv. Det är så spännande att hur vi med små små steg har kunnat åstadkomma så stora förändringar inom mig och utanför. Hur jag som hela tiden såg mig själv misslyckas med att ta mina steg efter hand, nu kan se att förändring sker i det lilla, i det greppbara, i det kontinuerliga. Charlotte har en så precis förmåga att spegla, se och sammanfatta, visa mig för mig själv där jag inte själv kan se, och peppar mig hela tiden vidare, lyssnar och tror fullhjärtat på mig och min förmåga att ta mig dit jag längtar. Hon är en fantastisk coach och jag rekommenderar henne till alla som vill skapa förändring i sitt liv och leva efter sitt hjärta!

  Paola F

  Kund
 • Ett mycket gott och trevligt bemötande i en mysig lokal mitt i Malmö, och även några möten över telefon då jag var i Stockholm. Jag var en rörig och stressad student, låg alltid efter i skolan och hade sömnproblem, så jag behövde hitta struktur och lugn i min vardag, samt även få mer tid till hobbies och socialt liv. Då kontaktade jag Charlotte och vi kom fram till vad jag behövde för verktyg för att komma dit jag ville, och vad jag behövde förändra hos mig själv. Så mycket handlar om vanor och hur man tänker. Det behövdes väldigt enkla medel och en gnutta inspiration och motivation, detta med suberb feedback och en som är seriös, professionell och genuint intresserad av att följa ens utveckling. Nu känner jag mig lugnare, mer avspänd och harmonisk samt fått bukt med sömnen. Har även hittat nya vänner där jag studerar. Tack Charlotte för dina kloka råd, humor och intresse.

  Frank K

  Kund
 • Jag trodde att jag behövde PT för att komma i form och få motivation, men hjälp av bra kost och verkligen lyssna på min egen kropp har jag idag en sund och hållbar livstil, tack Charlotte för våra samtal och din vägledning till min äkta hälsa. Jag fann något mycket mer värdefullt min känsla för min hälsa. 2 barns mamma i form.

  Erna G

  Kund
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram