Som mindsetcoach pratar jag ofta med människor som mår dåligt. Som känner sig ledsna och uppgivna. Som vill göra en förändring i sitt liv. De köper några böcker och lyssnar på en podd. De kanske bestämmer sig, att nu på måndag då kör jag. Men efter någon vecka är de tillbaka i samma vanor igen.
För att göra en förändring och att ändra ett mindset är svårt. Du ska inte ha dåligt samvete eller klanka ner ännu mer på dig själv för att det inte går som du vill.

Anlita en coach

Att anlita en coach innebär att få stödet och verktygen för att lyckas. Som mindsetcoach stöttar jag dig genom hela din process. Med min kunskap och frågor lär du dig att se nya alternativ och vägar framåt för att nå dina mål.
Jag ser vilken kraftfull metod det är att skapa förändring i sitt mindset, att genom att tänka annorlunda skapas handlingskraft och motivation till förändring. Genom att definiera nuläget och identifiera det önskade läget, alltså ditt mål, förändras också sättet du gör saker på.

Gör annorlunda

Att gå till en coach hjälper dig att göra annorlunda. För det är precis det som är min expertis. Att hjälpa dig att göra medvetna val som får dig att må bättre. Det är just det som jag kan och gör varje dag. Hjälper människor med att ändra sitt beteende. Jag möjliggör för dig. Att nå dit du vill. Att förändra dina vanor och göra de förändringar som tar dig framåt.
Det många av mina klienter inser att de liksom DU har en enorm potential inombords. Allt sitter i vårt mindset och med rätt vägledning kan du nå mål långt bortom det du drömmer om. Du är värd att få känna dig stark i dig själv, att vara lycklig och ha en positiv förväntan på framtiden.
Är detta kanske året när du vågar ta steget för att satsa på dig själv?
Boka gärna tid med mig för ett förutsättningslöst samtal!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram