Tjänster

Hälsocoaching

Tjänster

Hälsocoaching

Jag är en empatisk möjliggörare som är bra på att vända saker till det positiva. En erfaren hälsocoach som hjälper dig att skapa ett balanserat liv med medvetna val. Förutom att vara utbildad hälsocoach är jag också utbildad kostrådgivare och Socionom.

Med min hjälp förbättrar du din hälsa och får hjälp att lägga om din livsstil. Du blir piggare, friskare och upptäcker att det går att må bättre. Du får hjälp med kost, rörelse, stress, relationer, karriär, andning, sömn och återhämtning.

I mitt arbete som hälsocoach utgår jag från ett holistiskt synsätt. Jag ser till flera olika faktorer som påverkar din hälsa och energi. Och jag tror på att förena det mentala med det fysiska för att optimera ditt mående. Genom att göra vissa inspirerande ändringar i din vardag når du dina personliga mål lättare. När du även lägger till en naturlig livsstil med en hälsosam kost balanserar kroppens egen förmåga till optimal hälsa och läkning

Jag hjälper dig gärna att ta dig till nästa nivå.

Du kan även få personlig hälsocoaching och kostrådgivning online.

Jag ser fram emot att höra ifrån dig!
Boka tid

Kostnadsfri hälsokonsultation

20 minuter, få en kort coaching & känn in om vi kan vara en match för att jobba tillsammans  mot dina mål.
Boka tid

Inventering hälsa & livsstil, kartläggning

90 minuter, vi tittar på vart du befinner dig och vilka områden du behöver balansera. Du får med dig insikter om vart du behöver göra justeringar för att nå balans.
Boka tid

Hälsocoaching 12 ggr paket

12 gånger á 50 minuter.  Samtal var 14:e dag.  Konsultation, kartläggning, balansering livscirkeln, målsättning & verktyg.
Boka tid

Stresshantering

3 gånger á 50 minuter. Kartläggning & verktyg.
Boka tid

Hälsocoaching exklusiv

15 samtal á 50 minuter. Samtal var 14:e dag.  Konsultation, kartläggning, balansering livscirkeln, målsättning & verktyg.  Stöd via chatt, se över hemmiljön om så önskas och inhandling.
Boka tid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram